Posted by: blueisthenewpink | Aug 12, 2016

Let’s watch… a family romcom set (in part) in Hawaii/ Nézzünk… (részben) Hawaii-on játszódó családi vígjátékot

Just Go with It (2011)

Funny and romantic, I really liked it. I don’t expect anything groundbreaking from a romcom, just light-hearted entertainment. But did this type of movie exist before? I mean romantic and funny adventures of not that young adults, divorced, with children. It reminded me of Blended. That was another family romcom that made me laugh until I cried. It seems I am a fan of Adam Sandler. (/end of confession) I liked how the young girl didn’t seem that shallow first, and Jennifer Aniston’s character not a real jackpot. It did develop from there (for the young girl it deteriorated).

I guess they must have had a lot of fun making this movie, many of the laughs in comedic scenes seemed so genuine. Of course, they are great actors, too. I loved everything from the fake accent of the daughter to the college frenemy. The chemistry was absolutely working, their first kiss gave me butterflies. And I laughed a lot though I watched it alone. All right, the one part I didn’t like was Eddie’s character.

It was full of movie references, half of which I didn’t probably get but was amused by the rest. Turns out, it is a remake of a 1969 movie Cactus Flower which I also watched and liked a couple of years ago.

☆☆☆☆

Kellékfeleség (2011)

(Miért?! Ezek a magyar címek borzasztóak.) Vicces és romantikus, nekem nagyon tetszett. Nem várok a romantikus vígjáték műfajától semmi egetrengetőt, csak könnyű szórakozást, és azt megkaptam. Régebben is voltak ilyen filmek? A nem annyira fiatal/elvált/egyedülálló szülő szereplők romantikus kalandjairól? A Kavarás című film jutott eszembe, az volt még ilyen családi-romantikus-vicces, amin már sírtam a röhögéstől. Úgy látszik, bírom az Adam Sandler filmeket. (/Vallomás vége.) Tetszett, hogy nem volt olyan egyértelmű a helyzet elsőre. A fiatal lány egyáltalán nem tűnt sekélyesnek (aztán ez sokat változott), és Jennifer Aniston figurája sem volt az a nyilvánvaló főnyeremény.

Szerintem nagyon jól szórakozhattak ők is, míg ezt a filmet forgatták. Rengeteg nevetés tűnt teljesen valódinak (persze, jó színészek is), még a szemük sem állt jól. Tetszett minden, a kislány hamis akcentusától a főiskolai barátnő/ellenségig. A főszereplők közt megvolt a kémia, az első csókra az én gyomrom is összeugrott. Sokszor felnevettem hangosan, pedig egyedül néztem. Csak Eddie figurája nem tetszett, egyáltalán.

Tele volt filmes utalásokkal, amelyeknek valószínűleg a felét sem csíptem el, de így is nagyon jól szórakoztam. Most látom, hogy ez az 1969-es A kaktusz virága mai változata. Azt is láttam, és az is tetszett. :)


Responses

  1. […] guess. I don’t think it was a waste of time but I wasn’t that much entertained. For me, Just Go With It was funnier last week (I know, I have a strange taste in films). My hubby laughed more than I did, […]

    Like


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

gyerekkönyvölelő

gyermekirodalmi blogoldal

Italophilia

The Biggest and Only Indian Blog on Italy

About Words - Cambridge Dictionaries Online blog

Commenting on developments in the English language

intentionally_blonde

on discovering the world and sharing her best tips with you

hitchhikingthe7seas

Hitchhiking sailing boats around the world. Live bog! -- Hajóstoppal egy föld körüli úton. Élő blog!

Exploding Steamboats

The Official Chris Pontius Blog

MűvészTér

Művésztér Egyesület honlapja

International Book Giving Day 2020

#bookgivingday 14th February 2020

kultúrlény

Kultúra minden mennyiségben

adoptingjames

Read our Mission. Find out how you can help us adopt James.

Olvass bele

A KULTÚRAKIRAKAT

Brent Libraries Blog

Welcome to the Brent Libraries Blog. Here you can read book reviews, find out about Brent reading group and events and much much more!

bookowly

bookowly

AnitaKomuves

International reporting, data journalism, digital media

Bébi, pszichó & más

Életképek, ötletek, megfigyelések

A year of reading the world

196 countries, countless stories...

%d bloggers like this: